«

»

Aug 04

Söndagsfrukost

Arla Wellness Yoghurt Immune med smak av jordgubb och granatäpple tillsammans med Risenta Müsli med tranbär och russin fick bli min söndagsfrukost idag. Jag brukar inte äta müsli så ofta då jag tycker att det innehåller lite väl mycket kalorier. Den här har hela 410 kcal / 100 gr. Men det är ju så gott, så ibland åker den fram. Den här muslin är riktigt god med syrliga torkade tranbär.

Yoghurten är krämig och fin. Jag hade gärna haft mindre socker i den och lite mer jordgubbssmak. Men annars gillar jag den. Jag gillar tänket med smart food trots att jag saknar D-vitamin.

20130804-104250.jpg

20130804-104257.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: