«

»

Jul 16

Asiatiskt i Berlin

Vi hann med två asiatiska restauranger i Berlin. Båda ligger på Rosenthaler strase. Det första – Transit besökte vi på kvällen. Det är en asiatisk restaurant med mat från flera olika delar i Asien. Menyn bygger på tapas. Vi gillar idéen skarpt även fast det inte når riktigt hela vägen. Vi vill ha ännu mer smak och maten kommer ut lite för snabbt för att vi ska lita på att den tillagad från scratch. Men idéen är som sagt bra, personalen gullig och de har en väldigt cool inredning. Stort plus för att allt går att få med tofu!

Den andra heter Chén Che Teehaus. Det är ett fantastiskt tehus med vietnamesisk mat. Det mesta är vegetariskt och maten är fantastiskt god! Förmodligen en av de bästa asiatiska vi har ätit. Inredning är mysig och känns både vacker och genuin. Missa inte deras innergård! Vi kan varmt rekommendera att ta en kopp te till eller efter maten. Den serveras i porslin vi hade köpt med oss hem om det funnits mer plats i väskan. Nästa gång vill vi gå på teprovning här.

Gulfager Chén Chè Teehaus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: