«

»

Jul 07

Grilla Cowboy Steak

Grillade en mycket trevlig styckningsdetalj från kossan för ett tag sen. Köttet kallas för Cowboy Steak. Det kom från Nebraska i USA. Köttet passade perfekt för grillning och smakade riktigt bra. Jag grillade det på båda sidor tills det fick en fin färg, sedan avslutade jag med en runda i ugnen.  Ni hittar platsen på kon där köttet kommer från på bilden nedan under p.1 och 2. Delen kallas även b.la. Rib Steak Bone-In och Ribeye Bone-In Ett superhet tips för grillen i sommar enligt mig!

Cowboy Steak Gulfager

 

Cowboy Steak på grillen

 

Styckningsschema Gulfager

 Bild från martinservera.se

 

/Ian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: