«

»

Jun 30

Tävla om en snygg kaffemaskin från Dolce Gusto!

Yay! Nu har vi en grym tävling tillsammans med Nescafé Dolce Gusto. Du har chansen att vinna en väldigt tjusig kaffemaskin. Den är specialdesignad av belgaren Dirk Janssens. Den finns ute i butik nu i en limiterad upplaga och vi gillar designern skarpt!

Maskinen har ett värde av 1499kr och du kan använda den till kaffe, te och varm choklad.

Nu lottar vi ut en maskin till hela tre vinnare! Vill du vara med? Då vill vi att du tar en bild på din roligaste, mysigaste eller kanske knäppaste kaffestund och mailar till info@gulfager.se. Glöm inte att ange din adress. Du kan också välja att lägga ut bilden på Instagram. Hashtagga då med #Gulfager och #Dolcegusto.

Tävlingen pågår fram till den 7 juli.

Lycka till! Dolce Gusto

1 kommentar

1 ping

  1. Maria

    Blivit så förälskad i denna och tävlade som sjutton på instagram :) Gissar att jag inte vann – men vilka blev de lyckliga? Måste nog klicka hem en iallafall – skulle vara en sådan trevlig (och god) färgklick i köket! Hoppas ni har det fint! Mvh/Maria

  1. Ett stort grattis till vinnarna! » Gulfager.se

    […] tre vinnarna av den snygga kaffemaskinen från Dolce Gusto […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: