«

»

Jun 09

Indian Garden

I tisdags var vi på Indian Garden på Helenborgsgatan för att fira att Ian skrivit sin juridiktenta. Ja, det är något att fira även om han inte vet hur det gick ;), Hursomhelst, Indian Garden är en riktigt bra indisk restaurang. De har vunnit en massa utmärkelser bland annat bästa indiska restaurang i Europa 2012. Vi tycker båda att de håller måttet. Särskilt Elin som åt en Ponir Mango Masala. Den bestod av smörstekt hemlagad ost med färsk mango, kokos och tikka masalasås. Elin tyckte att rätten var den bästa indiska hon ätit och Ian kan inte annat än att hålla med. Ian åt en Baltirätt. Det var en Biff Papaya som innehöll nötkött med stekt lök, tomat, paprika, koriander och färska papayabitar i baltisås. Ian tyckte att den höll en bra standard, men inte samma typ av smaksensation som Elins rätt gav upphov till. Stället får väl sägas uppfylla förväntnigarna med alla sina utmärkelser. En riktigt schysst indier helt enkelt. Rekomenderas varmt.

 

Gulfager Indian Garden

Ponir Mango Masala

 

Gulfager Indian Garden

Biff Papaya

 

Gulfager Indian Garden

Biff Papaya

 

Gulfager Indian Garden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: