«

»

Jun 08

Mjukglass

En trevlig överaskning dök upp utanför dörren för några dagar sedan – en nyhet från Arla. Tre olika sorters mjukglass som är förpackade i tetrapak, med smak av vanilj, jordgubb och choklad. Mycket smidigt måste vi säga. Bara att hälla i en bunke, veva lite med elvispen, in med bunken i kylen i ca. två timmar, sedan är det färdigt att mummsa i sig. Än så länge har vi provar vaniljen. Den var smarrig. Vi blandade även till lite goda tillbehör bestående av en blåbärsröra samt kardemummasmullor. Återkommer med recepten på blandningarna ino kort.

Har ni testat mjukglassen än?

 

En trevlig överaskning dök upp utanför dörren för några dagar sedan – en nyhet från Arla. Tre olika sorters mjukglass som är förpackade i tetrapak, med smak av vanilj, jordgubb och choklad. Mycket smidigt måste vi säga. Bara att hälla i en bunke, veva lite med elvispen, in med bunken i kylen i ca. två timmar, sedan är det färdigt att mummsa i sig. Än så länge har vi provar vaniljen. Den var smarrig. Vi blandade även till lite goda tillbehör bestående av en blåbärsröra samt kardemummasmullor. Återkommer med recepten på blandningarna ino kort.

Har ni testat mjukglassen än?

 

Gulfager Arla Mjukglass

Gulfager Arla Mjukglass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: