«

»

Maj 22

Champagne och bakelser med Alexandre Bonnet

Vilket event jag har varit på idag! Champagnehuset Alexandre Bonnet hade bjudit in till en vacker våning på Strandvägen. På plats fick vi smaka på Alexandre Bonnet Perle Rosé (747101) och Alexandre Bonnet Grande Réserve Brut (755501). Jag gillade båda men rosén var snäppet bättre. Den var frisk och fräsch och passar definitivt till sommarens buffébord. Den andra champagnen hade dock mer smak. Bland annat toner av bröd och frukter.

Till champagnen fick vi njuta av bakelser skapade av konditorn Daniel Roos. De var inspirerade av franska modehus. Det fanns bland annat Chanel, Balenciaga, Sonia Rykiel och Jean-Paul Gaultier. ”Chanel” var min favorit! Det var en chokladmousse som var doppad i mörk choklad med en blomma av vanilj ovanpå. Fantastiskt gott!

 

20130522-223135.jpg

20130522-223228.jpg

20130522-223259.jpg

20130522-223315.jpg

2 kommentarer

  1. Nina

    Men SLUTA! Hur hamnar du på alla sådana här lyxiga event egentligen? Prova glassar, äta bakelser och dricka champagne… jag är avundsjuk! Kram

    1. admin

      Kom hit!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: