«

»

Apr 03

Spännande smaker

Ett av det bästa med att resa är alla nya smaker! Jag fick uppleva flera nya under mina få dagar i Malaysia. En av mina nya bekantskaper blev cashewfrukt. Jag visste faktiskt inte ens att det fanns? Skalet var ganska beskt, men själva fruktköttet var rätt gott. Nedanför frukten hängde en liten cashewnöt. Den var saftig och ganska mild i smaken. Exotiskt!

b2ap3_thumbnail_Cashew-frukt.JPG

Men min bästa upplevelse var nektar från bananblomma! Det fick jag smaka när jag besökte ett risfält där de berättade en hel del spännande. Nektarn var väldigt, väldigt söt med mycket smak. Otroligt gott! Jag fick kanske i mig två droppar från en liten blomma och ville genast ha mer!

Det kanske är dags att skaffa ett växthus och odla? :)

b2ap3_thumbnail_Bananblomma.JPG

Bananblomma

b2ap3_thumbnail_Ris.JPG

Riktigt färskt ris, direkt från fältet

b2ap3_thumbnail_Miniannanas.JPG

 

Miniananas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: