«

»

Apr 05

Lunch på exotiska Berjaya Beach & Resort

Berjaya Beach & Resort är ett av de bättre hotellen på Langkawi i Malaysia. Min sista dag på ön åt jag en fantastisk lunch här. Det kan vara en av de bästa indiska upplevelser jag har testat. Jag beställde in min favorit – Panak Paneer. Spenaträtten med hemmagjord ost. Den serverades med naanbröd och en liten currysås samt en mildare yoghurtsås. Till det drack jag färskpressad ananasjuice. Panak paneeren var len utan att vara kvalmigt gräddig. Det var lagom mycket ost och bra kryddat. Jag hade valt naanbröd med vitlökssmak. Krispiga och goda!

b2ap3_thumbnail_Panak-Paneer.JPG

Till dessert beställde jag in en vegan creme brulee. Den serverades med sojagrädde och jordgubbar. Själva creme bruleen var smaksatt med mandarin och hade bitar av frukten i botten. Det var lite väl tilltaget med grädde, jag petade bort lite. Annars var även desserten en riktig upplevelse!

b2ap3_thumbnail_Creme-Brulee.JPG

Restaurangen går att besöka även om du inte bor på hotellet. Men om du har möjlighet, vill du nog bo där.. Spana in den här bilden!

 

b2ap3_thumbnail_BerjayaLangkawi_Premier_Chalet_On_Water_-_Facade_At_Night.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: