«

»

Feb 11

Hej då!

När du läser det här sitter jag förhoppningsvis på ett flygplan mot Teneriffa. Jag ska besöka deras årliga karneval. under några få dagar. Den ska enligt utsago vara en av världens absolut största karnevaler och efter Rio den mest populära och omtalade. Och dit ska jag! Hurray, jag som älskar folkfester!

Väskan är packad med solskyddskräm, färgglada klänningar, hårblommor och resfeber. Temat på årets karneval är Bollywood. Men min karnevalklänning ser mer ut som Rio. Men det får funka. Hoppas jag. Så länge jag inte blir påtvingad en teeny-weeny-string-binikini är jag nöjd och glad :)

Jag ser också fram emot spännande restaurangbesök.

Jag kommer uppdatera er så mycket jag hinner! Flera inlägg kommer också dyka upp på min andra blogg.

 

/Elin

 

Karnevavl clowner Karneval grön Karneval vinnare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: