«

»

Feb 08

Vilka mumsbitar!

I veckan testade vi Ballerinas nyhet – Ballerina Mumsbit. De finns i två olika varianter och båda är ganska små och platta i formatet. Den ena heter orginal och är klassiskt ballerinakex med ljust kex, nougatfyllning och är sedan doppad i mjölkchoklad. Den andra heter Ballerina Mumsbit Mjölkchoklad och har ett kakaokex med mjölkchokladfyllning med krispbitar i sig och är sedan doppad i mjölkchoklad. Båda var goda. Men Ballerina Mumsbit Mjölkchoklad var helt klart bäst!

 

Ballerina

 

Paketet med mjölkchokladen försvann i ett nafs…

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: