«

»

Jan 18

Kryssning med god mat

Nu är vi ett gäng glada matbloggare som är på väg mot Helsingfors. Vi har hunnit checka in i våra deluxehytter och varit på två spännande föreläsningar.

Först pratade Kicki om pressetik och marknadsföringslagen. Efter det berättade Sara från OBH Nordica om deras produkter. Bland annat pratade Sara om serien Eco Kitchen som är full av färgglada stekpannor, ungsformar och grytor. Deras keramiska yta ska göra dem extra hållbara och fria från gifter. Efter det pratade vi om vakuumförpackning. Spännande! Nu vill jag vakuumförpacka allt från läppglans och hundben till ost och frukt.

Snart ska vi ner och äta Tallink Siljas sju-rätters meny. Jag är hungrig som en varg, så det passar rätt bra!

20130118-191259.jpg

20130118-191306.jpg

20130118-191807.jpg

1 kommentar

  1. milla

    Vad bra att få reda på hur saker är tillverkade:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: