Månatligt arkiv för mars 2013

Mar 21

Till grillen i sommar

Niklas Ekstedt

Under förra veckan hade ICA en stor pressvisning med årets grilltrender. Vi var på plats för att spana in alla nyheter och bli inspirerade. Vi fick bland annat höra att trenden med finare råvaror på grillen ökar. Det är fler som köper okryddat kött och kryddar själv. Det blir också allt mer populärt med råa, …

Fortsätt läsa »

Mar 14

Extraordinary Fizz

Gulfager Extraordinary Fizz

Passa på att testa denna drink till helgen. Du kommer inte bli besviken.   Ingredienser för en cocktail: 50 ml Drambuie 20 ml Honung 30 ml Citronjuice 20 ml Grapefruktjuice 1 Äggvita Ginger Beer Is Collinsglas eller motsvarande höga glas samt något att skaka i. En sil Så här gör du: Börja med att frysa …

Fortsätt läsa »

Mar 07

En ananas kom hem till oss

Risifrutti

För en liten stund sedan fick vi ett roligt bud i form av en uppblåsbar ananas. Klart att man vill ha det! Inuti låg en färsk ananas, en färsk kokosnöt och en nyhet från Risifrutti – Pinacoco. Risifrutti har ju kört ett gäng säsongssmaker och den kommande är med kokos och ananas. Jag kan väl …

Fortsätt läsa »

Mar 02

Ett besök på La petite Bretagne

20130302-183223.jpg

Idag blev jag bjuden på en jättemysig vinlunch av min vän Cecilia. Vi var på den franska restaurangen La petite Bretagne på Tegnergatan. Till varmrätt valde jag en galett med fetaoströra, tomater, spenat och smörstekta champinjoner. Det var fantastiskt gott! Till dessert tog vi två crêpes och delade. En med honung, hackade valnötter och grädde …

Fortsätt läsa »

Mar 01

Ta saken i egna händer

image

Det har blivit flera inlägg om glass den senaste tiden. Men den här gången har vi gjort en egen. Det blev supergott! Vi har använt oss av glassmaskinen Tasty Duo Ice Cream Maker från OBH Nordica. Den har två olika skålar för att du ska kunna göra två olika smaker samtidigt. Än så länge har …

Fortsätt läsa »

%d bloggare gillar detta: